04 05 19

RESOLUCIÓ ARP/1121/2019, de 16 d'abril, per la qual es convoquen els ajuts destinats a la millora de la producció i la comercialització dels productes de l'apicultura per a l'any 2019

S'han aprovat els ajuts a la millora de la producció i comercialització dels productes apícoles. Aquest ajut, el més important dins el sector apícola, és el que permet recuperar tant a l’associació com als socis part dels diners invertits durant el període subvencionable.

Jornada Tècnica. VI Fira de la Mel Ecològica. Influència de la Vespa velutina i la flora apícola en l'apicultura ecològica

Dins de la VI Fira de la Mel Ecològica, es realitzarà una Jornada tècnica per aprendre a gestionar l'atac de la Vespa velutina i conèixer la principal flora apícola.

 

Més informació i inscripcions en el següent arxiu:

27 06 19

Atenció!

Activat a les comarques de Barcelona el pla Alfa de Catalunya en nivell 2, per tant no es peremt l'ús del fumador entre les 12h i les 19h. 

 

Consulteu el mapa actualizat en el següent enllaç: https://www.gencat.cat/medinatural/incendis/plaalfa/

Xerrada informativa. "Vespa velutina: què n'hem de saber?"

L’Entitat Municipal de Valldoreix organitza una conferència informativa que, amb el títol ‘Vespa velutina: què n’hem de saber?’, aprofundirà sobre tot el que cal saber sobre la vespa depredadora asiàtica. La cita s’ha fixat pel 5 de juny a les 19:30h, a càrrec del professor de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, Jaume Cambra.

Més información en el següent enllaç:

20 05 19

Més del 75% dels cultius del món depenen de la pol·linització. Sense abelles, no tindríem aquests aliments.

Les abelles tenen un paper essencial per nosaltres i el nostre planeta.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=4NmIDq81aRE

Food and Agriculture Organization of the United Nations