27 Agosto 2020

Estrena del documental Honeyland al DOCS BARCELONA el proper dijous 3 de september a les 19:30 als Cinemes Girona de Barcelona i també en més de 70 sales de tota Espanya.

 

Honeyland explica la historia de l’Hatidze Muratova, una dona que viu amb la seva mare malalta en un poblet sense carreteres, ni electricitat ni aigua corrent. Ella es dedica a criar colònies d'abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s’esgota mai. Sense protecció ni ajuda, és capaç d’amansar-les per poder extreure’n la mel i vendre-la a la ciutat més propera. Honeyland ésuna pel·lícula d’una extremada bellesa visual que parla del fràgil equilibri de la naturalesa i la biodiversitat a través d’un microcosmos molt particular. Va ser la pel·lícula nominada als premis Oscar a Millor Documental i Millor Pel·lícula Internacional.

 

L’estrena a Barcelona serà el proper dijous 3 de setembre a les 19:30h als Cinemes Girona de Barcelona i també es projectarà en més de 70 sales de tota Espanya.

Consulta totes les sales: 

https://docsbarcelona.com/pellicules/honeyland

 

Docs Barcelona